2023-06-06

E-Napló

Az elektronikus napló eléréséhez kérem kattintson az e-napló ikonra!

Tisztelt Szülők és Gondviselők!

Iskolánkban 2019.02.04. -től publikusan elérhető a KRÉTA elektronikus napló, amely segítségével Önök tájékozódhatnak a gyermekeik naplóban rögzített tanulmányi információiról.

Ahhoz, hogy Önök a KRÉTA rendszerét használatba tudják venni, szükségük van gondviselői regisztrációra. Mivel a jelenlegi adatbázisunk nem rendelkezik naprakész szülői/gondviselői e-mail címekkel így elsősorban csökkentett hozzáférést fog generálni ,és ezek után a megadott e-mail címre a jóváhagyás után a rendszer elküldi a belépéshez szükséges felhasználói azonosítót és jelszót! A csökkentett jogosultsággal személyes adatokhoz nem lehetséges hozzáférni! Amennyiben a szülő/gondviselő NEM rendelkezik e-mail címmel így ilyen esetben az osztályfőnöknél vagy a rendszergazdánál kérhet hozzáférési felhasználói azonosítót és jelszót amit nyomtatott formában juttatunk el a kérőhöz!

Regisztráció menete

Ahhoz, hogy hozzáférjenek saját belépési adataikhoz, egy beazonosítási űrlapot kell kitölteniük a megfelelő adatokkal. Ez az iskola KRÉTA napló bejelentkezési oldalán a ,,Gondviselői jelszó igénylése” gombra kattintva érhető el.

1.

2.

Beírjuk a kért adatokat!

3. Bepipáljuk ezt ->

4. A képernyő jobb sarkában található egy ugyn. CAPTCHA kód, amit le kell olvasnunk, és be kell írnunk a mellette lévő mezőbe!
A példaképen például a kód: EHVA

5. Hozzáférés igénylése!

6. Regisztráció után ez a kép jelenik meg

7. Ezek után a VISSZA gombra lépve befejeztük a regisztrációt!

8. A regisztráció után kapni fog egy e-mail amiben kéri,hogy változtassa meg a jelszavát de ne változtassa meg!!! FONTOS!!! Csak akkor változtasson jelszót ha megkapja a bővített hozzáférést igazoló e-mail értesítést!! A jelszó módosítás után újabb e-mailben fogja megkapni a belépési azonosítót!

Esetleges hibák:

1.) Ha az oktatási azonosítót rosszul adja meg a felhasználó, akkor az azonosítás sikertelen, erről a felhasználó tájékoztatást kap!

2.) Gondviselői név megadásánál kérjük a pontos nevet megadni! Édesanyák esetében kérjük a leánykori nevüket adják meg!